Smeds opskrift: Stegte sild i tomat.

Stegte sild i tomat.

  Opdateret: 08-12-2015
10 Sildefileter uden ben.
Groft rugmel.
Smør og olie til stegning.
Salt.
Peber.

Tomat lage:
3 dl. Tomat ketchup.
2 dl. Sukker.
1½ dl. Eddike.
3 Løg.
1. Fed hvidløg.
3 Laurbærblade.
Smeds opskrift: Stegte sild i tomat.
Rens sildefileterne for finner og ben, vend dem i groft rugmel blandet med salt og peber.
Steg sildene i olie og smør og læg dem tæt i et fad.

Bland alle ingredienserne til lagen i en gryde og kog i ca. 2 min., hæld lagen over sildene så det dækker helt, opbevar sildene i køleskab. (tilsæt evt. lidt Atamon til lagen efter kogning).

Sildene smager godt på groft rugbrød.
Smeds opskrift: Stegte sild i tomat.